Stichting Enercup

Enercup werd in augustus 2013 een Stichting met een officieel bestuur.

Bianca Sieberichs heeft de (kinder) Fitness, Bodybuilding & Dans teruggebracht naar het noorden. De laatste wedstrijd die gehouden werd in het noorden was in 2005.

Bianca Sieberichs is al sinds 2003 actief in de dames bodybuilding klasse en is onlangs weer tot Nederlands Kampioen gekroond. Bianca vond het tijd dat er weer een wedstrijd in het noorden zou moeten komen. Zo gezegd, zo gedaan. Na jaren lang dat in haar hoofd te hebben gehad, was er nu de mogelijkheid om dat te doen. Buiten haar normale werk om begonnen de voorbereidingen volop. Haar partner deed als atleet mee met Enercup 2013. Nadien is Christa samen met Bianca de Enercup verder gaan opbouwen. Enercup werd in 2013 een stichting met een officieel bestuur. Enercup zal een jaarlijks terugkomend evenement worden werd gezegd…en zo gebeurde het…Enercup werd een prachtige wedstrijd met oog voor de atleet! Enercup groeide uit tot 1 van de grootste wedstrijden in Nederland.

Op 28 september 2013 heeft de eerste Enercup plaatsgevonden. Met groot succes. Dit was een nieuwe wedstrijd voor beginnende atleten. Bianca Sieberichs en haar team presenteerden met gepaste trots de ‘ENERCUP 2013’.

Een geslaagde wedstrijd met enthousiaste atleten en gasten. Een spetterende opening met een lasershow, vuurvlammen en onze atleten die zichzelf presenteerden door van de mooie hoge trap naar beneden te komen. Met een glimlach en spanning op het gezicht van de atleten liepen zij vol trots door de zaal en openden zij de Enercup 2013. Nieuw op Enercup 2013 waren de demo’s van kinderfitness, een klasse die hier in Nederland nog relatief nieuw is, maar op internationaal niveau al een groot succes. Inmiddels is de klasse kinder fitness vervallen vanwege de grote hoeveelheid atleten die elk jaar inschrijven.

Allen die werkzaam zijn in de stichting hebben hart voor de sport en de atleten en zullen alles in het werk stellen om de atleten voorop te stellen. Prijzen afgestemd op de atleten, waardering voor al die maanden voorbereiding, overbrengen van de liefde en passie die zij voor de sport hebben. Allen hebben internationale ervaringen als atleet. Aantal van hen zijn nog wedstrijdactief, anderen zijn volop bezig met het coachen en het klaarstomen van wedstrijdatleten

Organisatie Enercup hoopt jou te zien @ the Enercup!

Organisatoren Enercup

Voorzitter

Bianca (Bibi) Sieberichs

Penningmeester & Secretaris

Christa Sieberichs

Officiele Enercup Logo