GASTOPTREDENS 2019

Pito Ketjap Louisa

Pito Ketjap Louisa op gegroeid op Curaçao woonachtig in Nederland en afgestudeerd als Ingenieur.

Jaren terug na een auto ongeluk moest ik revalideren met hulp van fysiotherapie en oefeningen. Krachttraining was een belangrijke onderdeel tijdens mijn revalidatie-periode. Op dat moment begon mijn passie voor fitness en via een vriend werd ik geadviseerd om een keer aan een bodybuilding wedstrijd te doen. Naast bodybuilding is Salsa dansen en shows ook een hobby van mij. Tot de dag van vandaag bleef bodybuilding en salsa mijn passie en ik ben dankbaar dat bodybuilding mij veel sterker heeft gemaakt ongeacht dat auto ongeluk.

Pito Ketjap Louisa
IFBB Dutch Champion 2006, 2012, 2015 Gold
Winner Amateur Qualifier for World Latin Dance Limburg “Albert Torres” 2012
IFBB GP World Sweden 2006 Silver
IFBB European Championship Santa Susanna Spain 2017 Finals top 6
Ben Weider Lagacy Cup Finland 2017 Brons
Olympia Amateur 2018 Spain Brons
Olympia Amateur Portugal 2018 Gold

Jannes Manderfeld

Ik ben 20 jaar oud en opgegroeid en woonachtig in Den Helder.

Ik ben inmiddels een jaar of 5 bezig met krachttraining. Als 15 jarige mee begonnen en ben er zo ingegroeid. Voor mij is de hele sport second nature, ik doe het graag en ik word er mega gelukkig van. Bodybuilding is het mooiste wat er is. In het dagelijks leven werk ik als salesmanager voor hoofdsponsor USN, daarnaast ben ik ook bezig met het begeleiden van andere atleten, ook dat vind ik super om te doen.

Aan de atleten wil ik meegeven om gewoon plezier te hebben vandaag, het harde werk zit er op, nu mag je het podium op om al het harde werk te laten zien, geniet daarvan!

2017 Artemis cup – Goud bij zowel de heren als de junioren.
2017 Iron Man – Zilver bij zowel heren als de junioren
2017 JB Grandprix – Zilver junioren

2019 Amateur Olympia Lisabon – Goud junioren

Julia Heerenveen gecancelled

Als Pro atleet vind ik het belangrijk om een visitekaartje voor onze sport te kunnen zijn. In mijn ogen betekent dat ook dat je je continu blijft ontwikkelen en je met een goede shape on stage staat voor een wedstrijd of een gastoptreden. Het betekent ook wel vaker moeilijke beslissingen maken en prioriteiten stellen.

Mijn gastoptreden bij de Enercup zou perfect te combineren zijn met de wedstrijd die ik in november in Roemenië zou doen. Maar mijn coach en ik hebben kort geleden besloten om in plaats daarvan, begin april 2020 naar Orlando Florida te gaan, zodat ik nog een paar maandjes extra kan bouwen. Persoonlijk vind ik niet dat ik offseason in een bulk een shape heb waarmee of een gastoptreden voor jullie wil doen. Vandaar de moeilijke beslissing om mijn gastoptreden niet door te laten gaan en de focus te leggen op mijn prodebut.
Uiteraard zal ik het weekend aanwezig zijn om te helpen als crewmember, maar dan wel gewoon in een shirt van de Enercup en niet in een bikini 😂😂

Ik hoop dat jullie begrip hebben voor mijn keuze. Ik voel me nog altijd vereert dat Bibi mij gevraagd heeft voor een gastoptreden en hoop deze volgend jaar alsnog te geven.

We gaan er een top weekend van maken en wij hebben er allemaal al erg zin in!! See you at the Enercup!!

🙏🏽💋 Liefs Julia 💋🙏🏽

Ik ben opgegroeid in Den Haag en werk sinds 5 jaar als privaatrecht jurist.

Eind 2014 ben ik begonnen met sporten om +/- 40 kilo af te vallen. Na een half jaar intensief cardio zat ik weer terug op 50 kg. Dat was het moment waarop ik begon met krachttraining (het was meer spelen met gewichten). Ik merkte gelijk hoe heerlijk ik me daarbij voelde. Ik had mijn passie gevonden!

Al snel adviseerde mensen mij om aan wedstrijden mee te doen. Voor ik het wist stond ik november 2015 voor het eerst op het podium en werd de passie voor de sport en de shows alleen maar groter.

Naast zwaar trainen in de gym vind ik het ook erg leuk om anderen te trainen en poseerlessen te geven. Het is een heerlijk gevoel om te weten dat je andere atleten kunt helpen.

 

Wedstrijden

YBF Dutch Championship 2015 – 1e prijs

Ironman & Ironmaiden 2016 – 2e prijs

Grandprix 2016 – 2e prijs

Nederlands Kampioenschap 2018 – 2e prijs

Diamond Cup Servië 2018 – 2e prijs

Venice Cup Italy – 1e prijs + overall & Procard

 

Sotiris Sotiriou

 

Ik ben  Sotiris Sotiriou en ben afkomstig van Cyprus. Ik ben met deze sport begonnen toen ik 14 jaar oud was en deze passie werd mijn hobby. Sinds 2014 begon ik professioneel en had ik mijn 1e wedstrijd in de klasse classic bodybuilding. Mijn eerste wedstrijd was in Cyprus, daarna Nederland, Duitsland en Spanje. Momenteel ben ik mij aan het voorbereiden op pro quilifier wedstrijden in Nederland en Duitsland om mijn pro card te winnen

Wedstrijden

1) 3 x 1e  plaats classic bodybuilding- Cyprus nationals, 2014&2015

2) Body&Fit Challenge Cup -1e plaats & Overall

3) Iron Man & Iron Maiden : 1e  plaats en 2e in de Overall

4) JBC 2e plaats

5) Denis James Classic Duitsland: 4e plaats

6) William Bonac Classic – Pro Leage Pro Quilifier : 4e plaats

 

RICK BURNETT

Wie is Rick Burnett.  Rick is iemand die al heel veel jaren mee draait. Hij was 15 toen hij met deze sport begon. Toch was het niet zijn hoofd sport.  Rick is namelijk in de gym beland door voetbal. Ik was er kort en vond dat ik op de positie waar ik speelde wat meer kracht kon gebruiken. En ging dus de gym in. Het probleem werd dat ik bizar snel groeide. Ik ben ook nooit meer gestopt met trainen en ging wedstrijden doen. Veel internationaal wedstrijden gedaan nadat ik begreep hoe het er hier aan toe ging. Zowel nationaal als internationaal behaalde hij de top,  veel 2e plaatsen behaald op o.a. NK, Universe, EK en WK’s. Alsof het hem niet gegund werd. Daarna lange tijd geen wedstrijden meer gedraaid, maar wel altijd doorgetraind. Momenteel weet hij nog niet wat hij gaat doen.

Maar een gastoptreden is heeft hij dik verdiend en een eer dat hij op het podium van Enercup staat.