Beide prijzen zullen gejureerd worden door 2 ervaren en gepassioneerde atleten.

Beiden zitten zij al jaren in het vak. Dit zijn atleten op internationaal niveau en zijn blij dat zij voor ons gaan jureren.

Meerdere malen hebben zij deze prijzen gejureerd bij de Enercup.

 

Dan hebben wij het over:

Jens Bunning

jens bunning jens bunning 2

“Ik ben 30 jaar en doe al zo’n 13 jaar bodybuilding/fitness.
Ik heb geen spiergroepen die ik het minst leuk vind om te trainen. Vroeger had ik dat wel, namelijk benen, omdat mijn benen in vergelijking met de rest van mijn lichaam achter bleef met ontwikkelen. Dit was het resultaat van gemakzucht. De extra aandacht voor mijn benen heeft zijn vruchten afgeworpen en sindsdien heb ik geen moeite om ze te trainen.
Het voorbeeld in deze sport is voor mij Ulisses Jr. Hij is op dit moment een grote inspiratiebron voor mij.
Wat ik mee wil geven aan de atleten is dat het belangrijk is om een plan om te stellen, alleen of met een begeleider en om je aan het plan te houden. Laat je niet afleiden door wat anderen doen of zeggen. Vertrouw op je begeleider en geef hem/haar de kans. Ga niet bij anderen om advies vragen, wanneer je onder begeleiding bent van een coach. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en iedereen heeft een eigen visie.”

Wedstrijd Periode Plaatsing
Flex Cup dec-11 5e
Julliette Bergman Cup mrt-12 1ste
Muscle & Fitness Model Search sep-12 finale plaats
Muscle & Body Contest sep-12 top 5
Open Rotterdamse Kampioenschappen apr-13 1ste
Nederlandse Kampioenschappen apr-13 1ste
Nederlandse Kampioenschappen apr-14 Top 3
 Open Holland Cup mei-14 Top 3

 

Raymond Simon

Raymond Simon3 Raymond Simon2

Raymond kennen wij al jaren. Een prachtige symmetrie, droogheid en hardheid.

Een natuurtalent wordt hij genoemd. En daar zullen velen het mee eens zijn.

“Ik ben in 1980 geboren, Heerhugowaard, en ben in 1999 begonnen met krachttraining omdat ik een gespierd lijf wilde en zo wilde worden als die gasten in de bladen. Atleten als Paul Lans en Sammie Ben Otman waren een inspiratie voor mij. Ik las al een paar jaren verschillende tijdschriften als sport&fitness en flex. Die pikte ik dan van mijn oudere broer Danny, die al een aantal jaar aan het halters was en ook een paar wedstrijden had meegedaan en gewonnen.

In 2002 besloot ik zelf een wedstrijdje te pakken waar ik een advertentie van zag in de Bodyfactor. Ik was daarvoor 3 weken op een dieet met alleen maar koolvis, groene groente en isolaatshakes. Mijn broer begeleidde mij en won de The Naturels van de YBF met een lichaamsgewicht van 60kg. En daarmee was het hek van de dam. Nu anno 2016 ben ik zo’n 30 wedstrijden verder waarvan ik er 9 op mijn naam heb nationaal en in het buitenland internationaal met verschillende klasses -70, classic, -75kg , -80kg. Ook heb ik overall en best posing prijzen gewonnen.
Afgelopen jaren heb ik ook atleten begeleid die kampioen zijn geworden. Waaronder ook mijn broer Danny in 2012 die toen de overal titel pakte op de Holland, 1e plek YBF en brons pakte op de WK waar ik dat jaar Wereldkampioen werd.
Aan alle atleten: doe niet teveel want het is geen marathon, meer is niet altijd meer. Het mag geen obsessie worden want daar ga je op stuk. Probeer te luisteren naar je lichaam en gebruik gezond verstand.”