Wedstrijdlocatie

De Tamboer te Hoogeveen

Informatie

Adres

Theater -en Congresgebouw De Tamboer

Adres: Hoofdstraat 17, 7902 EA Hoogeveen

Telefoon: 0528 280 180
Provincie: Drenthe

 Weging

De weging zal dit jaar plaatsvinden op Zaterdag (dag voor de wedstrijd) tussen 14.00-18.00.

Lokatie: Theater De Tamboer

Ruimte: grote theater zaal

 

Overige informatie: zei submenu Weging & Registratie

Parkeren & Routeschrijving

Parkeren

Hoogeveen ligt centraal in Noordoost Nederland op het kruispunt van de A28 en de A37. De Tamboer is gemakkelijk te bereiken en aan de achterkant van het theater is riante parkeerruimte. Vlak bij de hoofdingang zijn 3 parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Bezoek- en postadres:

Hoofdstraat 17
7902 EA Hoogeveen
0528-280180
info@detamboer.nl

Navigatie:

“Markt”
Markt 5
7902 BK Hoogeveen
(loopafstand 200 meter)
Betaald parkeren van ma t/m za 09.00 – 18.00 uur, vr van 09.00 – 21.00 uur.

“Prins Mauritsplein”
7902 AE / 7902 AG Hoogeveen
(loopafstand 450 meter)
Vrij parkeren, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Routebeschrijving

Laden en lossen (techniek) en openbare parkeerplaats: Achterzijde gebouw, “Markt”.

Vanaf Emmen (A37):
Afslag nr. 1 Hoogeveen Oost. Bij de stoplichten linksaf: Mr. Cramerweg. Bij de rotonde rechtsaf: Melkweg. Weg volgen: De Vos van Steenwijklij – Grote Kerkstraat. Na de Grote Kerk (linkerzijde) rechtsaf: Schoolstraat. 1e weg links: Markt (betaald parkeren) of na de Markt 1e weg rechts: Mauritsplein (vrij parkeren). Van het Mauritsplein is het ongeveer 5 minuten lopen naar de hoofdingang van De Tamboer.

Vanaf Zwolle (A28):
Bij knooppunt Hoogeveen richting Assen (A28), doorrijden tot afslag nr. 27 Fluitenberg. Einde afslag rechtsaf richting Hoogeveen Centrum. Zie verder vanaf richting Assen.

Vanaf Assen (A28):
Afslag 27 Fluitenberg, einde afslag linksaf richting Hoogeveen centrum. Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf slaan richting centrum. Na de spoorwegovergang rechtdoor, bij de rotonde drie kwart rond. 1e weg rechts: Brinkstraat, 1e weg links: Willemskade. Vervolgens 1e weg rechts voor Markt (betaald parkeren) of 1e weg links voor Mauritsplein (vrij parkeren).

Mindervalidenvoorziening

De Tamboer is toegankelijk voor mindervaliden. In beide theaterzalen zijn accommodaties voor rolstoelen. Geef, voordat je een entreekaart besteld, bij de organisatie van Enercup aan dat je ons in een rolstoel bezoekt, dan wordt de juiste plaats voor je gereserveerd. In ons gebouw zijn meerdere invalidentoiletten.

Aan de voorzijde van het gebouw zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar (Hoofdstraat Noord). Wilt u hiervan gebruik maken? Haal dan voor aanvang ( voordien contact opnemen met de Tamboer) van Enercup  de speciale bezoekersparkeerkaart bij onze klantenservice (borg € 10,-). Deze kaart is nodig naast uw speciale vergunning.

De Tamboer is goed toegankelijk voor invaliden.
Elke zaal beschikt over twee rijen stoelen op een vlakke vloer, de overige rijen zijn via treden bereikbaar.
Het aantal plaatsen voor minder validen is beperkt. Reserveren is daarom noodzakelijk.

Geef dit uiterlijk 1 september 2017 door aan de organisatie van Enercup ( info@enercup.eu) dan kunnen wij een plek voor u regelen. In het gebouw zijn meerdere invalidentoiletten.

Openbaar vervoer

De Tamboer is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Het gebouw ligt op zo’n 10 minuten loopafstand van Centraal Station Hoogeveen. Vanaf het station volgt u de borden “Centrum” via de Stationsstraat. Bij de rotonde rechtdoor, eerste afslag rechts: Brinkstraat, deze loopt na het oversteken van één weg over in de Hoofdstraat. Na 200 meter bevindt De Tamboer zich aan uw linkerzijde.

Horeca

Gedurende de gehele wedstrijd (dus niet alleen tijdens de pauzes) is de horeca open. Er zijn verschillende maaltijden te verkrijgen waaronder nasi goreng met saté, broodjes die je kunt beleggen naar keuze ( subway idee). Drinken, ijs, snacks en snoep zijn volop te verkrijgen. Warme dranken, frisdrank, bier en wijn worden geschonken.

Let op!

Hier gelden de huis- en gedragsregels van Enercup.

Iedereen die een entreekaart koopt gaat automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Gekochte kaarten worden niet terug genomen.